Per branche brengen wij vakbladen uit: voor de hotellerie, voor de restaurantsector, voor café-eigenaren, voor houders van lunchrooms en dagzaken en voor eigenaren van bed & breakfasts.
Hospitality Management is hét vakblad voor de hotellerie
Hotel & Food & Beverage is een jaarlijks thema-uitgave van Hospitality Management waarin F&B in volle breedte wordt belicht.
Hotel & Design is een jaarlijks thema-uitgave van Hospitality Management waarin interieur en inrichting centraal staan.
De RestaurantKrant is dé vakkrant voor restaurateurs en chef-koks. Met inhoudelijke vakinformatie, informatie over wet- en regelgeving en interviews.
Lunchroom is het vakblad voor alle horecaondernemers in dagzaken.
De Culitip is een jaarlijkse thema-uitgave waarin alle recepten van het afgelopen jaar zijn gebundeld. Ook wordt er extra aandacht besteed aan de winnaar van Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland.
De CaféKrant is dé vakkrant voor café-eigenaren. Met vakinformatie, wet- en regelgeving en interessante interviews.
Bed & Breakfast is een magazine speciaal voor houders van een bed & breakfast. Met vakinformatie, wet- en regelgeving, interessante interviews en columns van bed & breakfasteigenaren.